Presseinfo og foto samt kundeanmeldelser

Send en mail eller download selv her - også juleinfo og julefoto samt kundeanmeldelser (se nederst på siden)

Download tekst her Download pressefoto her (Bandfoto - 1419x1419) 
 

Ann & Aberne spiller for hele familien – men mest for børn.

Legende og levende musik for store og små!

Bandet sætter børn, forældre og bedsteforældre i gang med at danse, klappe og synge.

Der er altid gang i hele kroppen, udsigt til smil på læben og sved på panden, når Ann & Aberne optræder. Musikken er oppe på den høje klinge med skæg, ballade og gode historier.

Ann & Aberne spiller sange som ikke bare skal lyttes til, men som også indbyder til leg og gætterier, kreativitet og fantasi. Koncerten byder på en aktiv dialog mellem børn og orkester på gulv og scene.

 På bandets 5 CD-udgivelser har Ann & Aberne formået at lave en stribe iørefaldende sange, der rammer børnene, og beskriver deres virkelighed og hverdag. Musikken er rock, reggae og pop.

"Når børnene gi'r den gas til vores koncerter, smitter det af på os alle. Og jeg synes det er for skægt at hoppe højt”, siger Ann, der er bandets frontfigur og sangerinde.

 Ann & Aberne har spillet en hav af koncerter på festivaler, til byfester og ved firmaarrangementer, på biblioteker, skoler og i børnehaver rundt i landet i 20 år.

Ann & Aberne ved hvad der skal til for at skabe glæde og inddrage publikum, når de spiller legende og levende musik for alle.

Ring eller skriv for mere info eller for at booke en koncert. 

Ann Nørgaard
musik@annogaberne.dk
Tlf. 26501783
www.annogaberne.dk
- og følg Ann & Aberne på facebook

 

Spiller i børnehaver, skoler og SFO, til byfester, firmafester,private fester, festivaller mm.


Ann & Aberne - klar til det store JULE-SHOW ! 

Velkommen til julefest med Ann & Aberne, der spiller julen ind med helt nye numre i bedste abefest stil med hop, dans og syng med-lege. Der bliver mulighed for at lege og spille alle de gode, gamle og kendte julesange rundt om træet, bl.a. Højt fra træets grønne top, Søren Banjomus og På loftet sidder nissen

Orkestret har 20 års erfaring og underholdt børn ved mere end 300 koncerter rundt i landet, på bl.a. festivaler, byfester, ved firmaarrangementer, i storcentre, børnehaver, SFO og skoler.

Bandet sætter børn, forældre og bedsteforældre i gang med at danse, klappe og synge. Der er altid gang i hele kroppen, udsigt til smil på læben og sved på panden, når Ann & Aberne optræder.  

Ann & Aberne ved hvad der skal til for at skabe glæde og inddrage publikum, når de spiller legende og levende musik for alle.


Download julepresse som PDF her og Julefoto her  (2126x1409) og Julefoto i webudgave her (510 x338)
 

Kirstine With, Hedensted kirke skriver følgende efter koncert 30.08.20:
”Ann og aberne er en koncert for alle - mest for børn, men bestemt for alle. Stor som lille, gammel som ung; Ann og aberne formår at skabe en fest for alle og med alle. Selv under Coronabegrænsninger, hvor vi skal holde afstand, undgå berøring osv., følte alle sig som en del af koncerten, og gik derfra med et kæmpe smil på læberne. Det er bestemt ikke sidste gang vi skal have koncert med Ann og Aberne.” 

Kundeanmelder hentet fra Eventzonen.dk 

Skøn koncert på Samsø Festival
Jeg oplevede Ann & Aberne på Samsø Festival 2017 sammen med min datter på 3 år. En dejlig oplevelse for os begge. Melodiske og skønne sange, som min datter hurtigt kunne synge med på. Sjovt og varierende sceneshow ... og Ann var fantastisk til at inddrage børnene - både når de blev inviteret op på scenen, eller når Anne bevægede sig ned blandt publikum. 
Klart anbefalelsesværdigt.

Anmeldt af Jacob Mohr Nielsen d. 4. september 2017

Engageret og nærværende
Ann & Aberne er et utroligt nærværende og engageret band, der formår at få både børnene og voksne med i deres livsbekræftende show. Det er glade og dejlige sange der inspirerer til at bevæge kroppen og synge med. Det er altid en stor fornøjelse at være sammen med Ann og Aberne.

Anmeldt af Lene Siewert d. 2. september 2017


Fantastisk godt til børnefamilie-fester
Ann og Aberne var som en stor familie og virkelig søde. Punktlig og professionel før, under og efter. Og så leverede de bare varen og alle vores gæster syntes det var helt vildt godt. Vores allerbedste anbefaling herfra.

Anmeldt af Mødrehjælpen Køge d. 17. december 2017

Start på side